Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koli halinde yumurta görmek

Rüyada koli halinde yumurta görmek

Rüyada koli halinde yumurta görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada koli halinde yumurta gördüyseniz:

  • Uyumlu olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada koli halinde yumurta görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada bir koli yumurta almak sırtındaki yükten kurtulacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine tabir olunur.

Rüyada koliyle yumurta görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada koli içinde yumurta görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koli yumurta görmek sağlıklı bir kişi olmaya, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, kurulu düzeninin devam edeceğine işarettir.

Rüyada yumurta kolisi görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir koli yumurta görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada kolilerle yumurta görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments