Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir koli yumurta görmek

Rüyada bir koli yumurta görmek

Rüyada bir koli yumurta görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir koli yumurta gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı amaç, hedef veya hayalleriniz olabilir.

Rüyada yumurta kolisi görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koli içinde yumurta görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada koliyle yumurta görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada bir koli yumurta kırmak arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada bir koli yumurta almak kendisini yıpratacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir koli yumurta görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolilerle yumurta görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, kurtuluşu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada koli yumurta görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments