Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koli göndermek

Rüyada koli göndermek

Rüyada koli göndermek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada koli göndermek gördüyseniz:

  • İnatçı olarak tanımlanabilecek, değişime dirençli durumlar veya problemler esnek ya da pratik bir yaklaşıma cevap verebilir.

Rüyada koli göndermek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, prestij kazanacağına delalet eder.

Rüyada koli yapmak tartışmalı bir işe girileceğine, büyük başarıla kazanacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir koli yumurta almak aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, ruhani önderlik yapacağına alamet eder.

Rüyada koli açmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, aşının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada koli halinde yumurta görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada koli yumurta görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine işaret eder.

Rüyada yumurta kolisi görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına inanılır.

Rüyada kolilerle yumurta görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments