Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara kolisi görmek

Rüyada sigara kolisi görmek

Rüyada sigara kolisi görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işarettir.

Rüyada sigara kolisi gördüyseniz:

  • Rastgele veriler ortaya atılabilir ya da çıkabilir.

Rüyada sigara kolisi görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada koliyle yumurta görmek daha sonra işlerin açılacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir koli yumurta kırmak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bir koli kitap görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koli kutuları görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koli almak büyük miktarda kazanç elde edileceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koli bandı görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada koli açmak eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments