Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koli almak

Rüyada koli almak

Rüyada koli almak kazancının günbegün artacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada koli almak gördüyseniz:

  • Tartışılan konunun derinine girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada evde koli görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına rivayet eder.

Rüyada koli halinde yumurta görmek istediği başarıyı göstereceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına inanılır.

Rüyada dolu koli görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada karton koli görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, işiyle nam salacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koli almak karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine rivayet eder.

Rüyada koli kutuları görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına işaret eder.

Rüyada yumurta kolisi görmek itibar kazanacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine inanılır.

Rüyada koli toplamak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments