Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kertenkele görmek

Rüyada evde kertenkele görmek

Rüyada evde kertenkele görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, kendisini korumaya alacağına işaret eder.

Rüyada evde kertenkele gördüyseniz:

  • Eğlenceye biraz daha fazla vakit ayırın.

Rüyada evde kertenkele görmek kazancının her geçen gün artacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına inanılır.

Rüyada ev kertenkelesi görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet eder.

Rüyada kertenkeleden korkmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına işaret eder.

Rüyada zehirli kertenkele görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birçok kertenkele görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarda kertenkele görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, kazancının artacağına, rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments