Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde büyük kertenkele görmek

Rüyada evde büyük kertenkele görmek

Rüyada evde büyük kertenkele görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine inanılır.

Rüyada evde büyük kertenkele gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almamakta fayda var.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük kertenkele görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına işarettir.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kertenkele görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde kertenkele görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments