Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkeleden korkmak

Rüyada kertenkeleden korkmak

Rüyada kertenkeleden korkmak insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada kertenkeleden korkmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler çok yakında istediğiniz şekilde olabilir.

Rüyada kertenkeleden korkmak çok önemli başarılar elde edileceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek yükünün hafifleyeceğine, çok güzel günler göreceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına rivayet eder.

Rüyada kertenkele yemek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mutfakta kertenkele görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çok kertenkele görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, başarıyla geleceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına işaret eder.

Rüyada evinde kertenkele görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına yorulur.

Rüyada ölü kertenkele görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada renkli kertenkele görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments