Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli kertenkele görmek

Rüyada zehirli kertenkele görmek

Rüyada zehirli kertenkele görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, kazancınızın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehirli kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik yapma ihtiyacı doğabilir.

Rüyada zehirli kertenkele görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, asla yüksünmeyeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kanatlı kertenkele görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada yatağın altında kertenkele görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, onlardan büyük hayır göreceğine işarettir.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek kötü sözler duylacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada akrep ve kertenkele görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok kertenkele görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kertenkele öldürmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments