Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev kertenkelesi görmek

Rüyada ev kertenkelesi görmek

Rüyada ev kertenkelesi görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine işaret eder.

Rüyada ev kertenkelesi gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin arkasında durulması veya ciddiye alınması gerekebilir.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek kazancında artış olacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde kertenkele görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Rüyada ev kertenkelesi görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada dev kertenkele görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına delalet eder.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, işlerin sürekli artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada kertenkeleden korkmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kertenkele görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments