Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkele kuyruğu görmek

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, zorluklarının biteceğine delalet eder.

Rüyada kertenkele kuyruğu gördüyseniz:

  • Çok hassas bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına inanılır.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, zahmete düşeceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan kertenkele görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına inanılır.

Rüyada kertenkele ezmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kertenkele görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments