Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda kertenkele görmek

Rüyada duvarda kertenkele görmek

Rüyada duvarda kertenkele görmek belalardan korunacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada duvarda kertenkele gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen istekleri olan kişiler sizi yorabilir.

Rüyada duvarda kertenkele görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada kertenkele görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı kertenkele görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, zor durumda kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda kertenkele görmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kertenkelesi görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kertenkele görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavanda kertenkele görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada iri kertenkele görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments