Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok kertenkele görmek

Rüyada birçok kertenkele görmek

Rüyada birçok kertenkele görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, onu darda bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada birçok kertenkele gördüyseniz:

  • Belli ilişki, iş birliği, plan veya işler konunda seçimler yapmanız, aynı zamanda, aslında başarılı olamayacak ya da beli bir noktada dağılma ihtimali olan konulara onay vermeniz veya kendinizi bağlamanız anlamına geliyor olabilir.

Rüyada birçok kertenkele görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada yatağın altında kertenkele görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına işarettir.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek huzur içinde yaşayacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada kertenkeleden korkmak ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına inanılır.

Rüyada böcek kertenkele görmek zorluklarının son bulacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstünde kertenkele görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine yorulur.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine delalettir.

Rüyada uçan kertenkele görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments