Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kedi ve fare görmek

Rüyada evde kedi ve fare görmek

Rüyada evde kedi ve fare görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine delalet eder.

Rüyada evde kedi ve fare gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, yeni eğitimler ya da seyahatler her anlamda faydalı olabilir.

Rüyada evde fare ve kedi görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde kedi fare görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, huzuru yakalayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işaret eder.

Rüyada evde kedi ve fare görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, sevineceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada siyah kedi ve fare görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, mali gücünü yitireceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz fare ve kedi görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalet eder.

Rüyada kedinin fare tuttuğunu görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü fare ve kedi görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, övgü dolu sözler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi gibi fare görmek sorunlarının sürekli artacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments