Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kedi fare görmek

Rüyada evde kedi fare görmek

Rüyada evde kedi fare görmek insanların yolunu aydınlatacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada evde kedi fare gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, girişimleriniz veya anlaşmalarınız kendinize ihanet ediyor hissi duymanıza neden olabilir.

Rüyada evde kedi fare görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, maddi olarak güç kazanacağına tabir olunur.

Rüyada evde fare ve kedi görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada evde kedi ve fare görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına işaret eder.

Rüyada kedi görünümlü fare görmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada fare ve kedi öldürmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kedi fareyi yerken görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada fare kedi görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, çevrenizden takdir görmeye, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments