Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü fare ve kedi görmek

Rüyada ölü fare ve kedi görmek

Rüyada ölü fare ve kedi görmek yeni bir araba satın alınacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, büyük başarı kazanacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına inanılır.

Rüyada ölü fare ve kedi gördüyseniz:

  • Sizi aramasını hiç beklemediğiniz, karşı cinsten biri arayabilir.

Rüyada kedi ve fare ölüsü görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına rivayet eder.

Rüyada ölü fare ve kedi görmek ilişkiye huzurun geleceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına işarettir.

Rüyada ölü kedi ve fare görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, ticarette zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi ve beyaz fare görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada fareler ve kediler görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine inanılır.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi ve farenin oynadığını görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına inanılır.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments