Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde fare ve kedi görmek

Rüyada evde fare ve kedi görmek

Rüyada evde fare ve kedi görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evde fare ve kedi gördüyseniz:

  • Gerek sosyal, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada evde kedi ve fare görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, her anlamda şifa bulmaya alamet eder.

Rüyada evde kedi fare görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet eder.

Rüyada evde fare ve kedi görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, rahat edileceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, sorunlarının günden güne azalacağına alamet eder.

Rüyada yavru kedi ve fare görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet eder.

Rüyada kedi ve fareler görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ağzında fare görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kazanç ve kar getireceğine inanılır.

Rüyada fare ve kedi öldürmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments