Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi görünümlü fare görmek

Rüyada kedi görünümlü fare görmek

Rüyada kedi görünümlü fare görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, müjdeli haberler alacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, sonuçtan memnun kalacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına delalettir.

Rüyada kedi görünümlü fare gördüyseniz:

  • Siz ertelemeye çalışsanız da, mevcut bir düzenlemenin bazı parçalarının bir an önce yeniden düzenlenmeye ihtiyacı olabilir.

Rüyada kedi görünümlü fare görmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan görünümlü fare görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada insan görünümlü kedi görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada kedi görünümlü köpek görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada köpek görünümlü kedi görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan görünümünde şeytan görmek gitmediği yerlere gideceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada insan görünümlü cin görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan görünümlü yaratık görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments