Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kedi beslemek

Rüyada evde kedi beslemek

Rüyada evde kedi beslemek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine yorulur.

Rüyada evde kedi beslemek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya güvenilmez kişiler can sıkabilir.

Rüyada evde kedi beslemek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu beslemek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine alamet eder.

Rüyada siyah kedi beslemek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kedi beslemek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi beslemek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, insanlarla iç içe olacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada kedi köpek beslemek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi ve köpek beslemek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kedi beslemek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments