Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi beslemek

Rüyada kedi beslemek

Rüyada kedi beslemek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, kazancın gittikçe azalacağına inanılır.

Rüyada kedi beslemek gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili olması ihtimali yüksek olan bir başarı kazanacak veya birşeyler elde edeceksiniz.

Rüyada yavru kedi beslediğini görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada kediyi ekmekle beslemek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz kedi beslemek rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu beslemek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada kedi köpek beslemek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada kediye beslemek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kızına daima sahip çıkacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi beslemek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, rakipleri mağlup edeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedi beslemek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments