Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi köpek beslemek

Rüyada kedi köpek beslemek

Rüyada kedi köpek beslemek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, fakirlikten kurtulmaya, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulur.

Rüyada kedi köpek beslemek gördüyseniz:

  • Yenilikleri farkına varma konusunda çevrenizdekilerin yardımını kabul etmelisiniz.

Rüyada kedi ve köpek beslemek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi köpek beslemek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi beslemek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kediyi ekmekle beslemek yetki sahibi olacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine alamet eder.

Rüyada kediler beslemek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına yorulur.

Rüyada evde kedi beslemek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi beslemek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi beslemek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments