Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve köpek beslemek

Rüyada kedi ve köpek beslemek

Rüyada kedi ve köpek beslemek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, farklı şeyler deneyeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi ve köpek beslemek gördüyseniz:

  • Soluksuz kalana kadar konuşan kişilerden söz almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada kedi ve köpek beslemek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi köpek beslemek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine alamet eder.

Rüyada kediyi beslemek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu beslemek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada kediyi beslediğini görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, kısmetlerin azalacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kedi beslemek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işarettir.

Rüyada kedileri beslemek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına inanılır.

Rüyada kara kedi beslemek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments