Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi beslemek

Rüyada kara kedi beslemek

Rüyada kara kedi beslemek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, korkularından kurtulacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına işarettir.

Rüyada kara kedi beslemek gördüyseniz:

  • Evde yararlı sonuçları olabilecek konfor sağlayan değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kara kedi beslemek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada kedi köpek beslemek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada kediler beslemek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru kedi beslediğini görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi beslemek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına işarettir.

Rüyada kedi ve köpek beslemek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedileri beslemek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediye beslemek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments