Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kedi beslemek

Rüyada beyaz kedi beslemek

Rüyada beyaz kedi beslemek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, dünyasının iyileşmesine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, artık daha dikkatli davranacağına inanılır.

Rüyada beyaz kedi beslemek gördüyseniz:

  • Başkalarının hareketlerini tehditkar bulsanız bile, ani tepkilerden sakınmalısınız.

Rüyada beyaz kedi yavrusu beslemek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine inanılır.

Rüyada beyaz kedi beslemek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine inanılır.

Rüyada evde kedi beslemek her işi ile daha çok ses getireceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalettir.

Rüyada kedileri beslemek hayırlı günlerin geleceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kedi ve köpek beslemek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına alamet eder.

Rüyada siyah kedi beslemek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kedi beslemek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi beslediğini görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments