Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yavrusu beslemek

Rüyada kedi yavrusu beslemek

Rüyada kedi yavrusu beslemek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, insanları kandıracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yokluk çekeceğine yorulur.

Rüyada kedi yavrusu beslemek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın teklifini kabul ederek eğlenceli saatler geçirmeniz veya değişik konularla ilgilenmeniz olasıdır.

Rüyada yavru kedileri beslemek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavruları beslemek ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu beslemek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, geçim derdinden kurtulacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavrularını beslemek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kedi yavrusu beslemek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kedi beslemek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına rivayet eder.

Rüyada yavru kedi beslediğini görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulur.

Rüyada yavru köpeği beslemek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, işinden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments