Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kedi beslemek

Rüyada siyah kedi beslemek

Rüyada siyah kedi beslemek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kedi beslemek gördüyseniz:

  • Karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada siyah kedi beslemek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, gelir kaybedeceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine rivayet eder.

Rüyada kediler beslemek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına delalettir.

Rüyada kedi beslemek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada küçük kedi beslemek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavrularını beslemek kötü günleri geride bırakacağına, ticaretin büyüyeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru kedi beslemek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kara kedi beslemek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi balıkla beslemek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments