Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi kör görmek

Rüyada anneyi kör görmek

Rüyada anneyi kör görmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına delalettir.

Rüyada anneyi kör gördüyseniz:

  • Akraba, kuzen, eski tanıdık veya kardeşlerinizin ziyareti söz konusu olabilir.

Rüyada annemi kör görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zenginlik elde edeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada annemin kör olduğunu görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada anneni kör görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, dilediği gibi harcama yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesini kör görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada anneyi kör görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine inanılır.

Rüyada eşinin kör olduğunu görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölen birini kör görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments