Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin kör olduğunu görmek

Rüyada annemin kör olduğunu görmek

Rüyada annemin kör olduğunu görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada annemin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Eğlencenin dozunu kaçırmamalısınız.

Rüyada anneni kör görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada annemi kör görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi kör görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, özlemelerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada annemin kör olduğunu görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada annesini kör görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada kör kuyuya düşmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör asker görmek tatsız durumların yaşanacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine delalettir.

Rüyada eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments