Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini kör görmek

Rüyada annesini kör görmek

Rüyada annesini kör görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, hikmet sahibi olacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına işarettir.

Rüyada annesini kör gördüyseniz:

  • Ne yaptığının farkında olmayan kişileri affetmeniz gerekebilir.

Rüyada annemin kör olduğunu görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneni kör görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, inancını bir kenara atacağına, uzaktan haberler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada annemi kör görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine işarettir.

Rüyada anneyi kör görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesini kör görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına delalettir.

Rüyada babanın kör olduğunu görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin kör olmasını görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına delalet eder.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments