Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kör olduğunu görmek

Rüyada eşinin kör olduğunu görmek

Rüyada eşinin kör olduğunu görmek yeni bir eve taşınılacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada eşinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişki ya da iş birliklerinizle ilgili tartışmalara yeni bir gözle bakmanız veya yeni yaklaşımlar getirmeniz gerekebilir.

Rüyada eşinin kör olduğunu görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eşini kör görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına alamet eder.

Rüyada kör serçe görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin gözünün kör olduğunu görmek mal kaybına uğrayacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, içinin ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör bir erkek görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör birini görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya tabir olunur.

Rüyada gözü kör adam görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments