Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemi kör görmek

Rüyada annemi kör görmek

Rüyada annemi kör görmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, doğru haber almaya, insanlara öncülük edeceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işaret eder.

Rüyada annemi kör gördüyseniz:

  • Baskı altında dahi asaletinizi bozmamalısınız.

Rüyada anneni kör görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada annemi kör görmek daha rahat bir hayatı olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada annemin kör olduğunu görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine delalettir.

Rüyada annesini kör görmek kısmetli bir işe atılmaya, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada anneyi kör görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına delalet eder.

Rüyada gözleri kör olmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını kör görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini kör görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments