Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini kör görmek

Rüyada ölen birini kör görmek

Rüyada ölen birini kör görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada ölen birini kör gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamadan önce diğerlerinin önerilerini dinlemelisiniz.

Rüyada başka birini kör görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, geri planda kalacağına işaret eder.

Rüyada bir gözü kör insan görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasını kör görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yaşlı kör kadın görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada tek gözü kör olmak ün ve itibar sahibi olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, ticarette yol katedeceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına tabir olunur.

Rüyada eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kör inek görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments