Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kör ve yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Sözler değil eylemler önem taşıyor.

Rüyada yaşlı kör kadın görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kör yaşlı adam görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kör kadına yardım etmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kör bir kadın görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, üzüntülerini bölüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kör kadın görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada kör bir kadına yardım etmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadını kör görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, yöneticilik koltuğuna oturacağına, bazı engellerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments