Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneni kör görmek

Rüyada anneni kör görmek

Rüyada anneni kör görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada anneni kör gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden korunmak için gerçekleri çarpıtmamalısınız.

Rüyada annesini kör görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada annemin kör olduğunu görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada annemi kör görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada anneni kör görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada anneyi kör görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine işaret eder.

Rüyada gülen birini kör görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına işaret eder.

Rüyada yarı kör olmak rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının kör olduğunu görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments