Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde depremi yaşamak

Rüyada evde depremi yaşamak

Rüyada evde depremi yaşamak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, hem mal ve para kaybedeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde depremi yaşamak gördüyseniz:

  • Sırlar, yanılsamalar veya yalanlar maddi veya özel yaşamınızla ilgili kayıplara neden olabilir.

Rüyada evde deprem yaşamak kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada evde depremi yaşamak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, planların boşa gideceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem anını yaşamak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada deprem korkusu yaşamak bolluk getirecek bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işarettir.

Rüyada deprem yaşadığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem olduğunu yaşamak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, saygın bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem yaşamak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments