Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde deprem yaşamak

Rüyada evde deprem yaşamak

Rüyada evde deprem yaşamak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, itibarını zedeleyeceğine, adının fesada karışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde deprem yaşamak gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili planlar da yapabilirsiniz.

Rüyada evde deprem yaşamak kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde depremi yaşamak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına işarettir.

Rüyada deprem anını yaşamak rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına işaret eder.

Rüyada deprem yaşadığını görmek kötü günlerin geride kalacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada deprem korkusu yaşamak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem yaşamak bekarlar için güzel bir evliliğe, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına alamet eder.

Rüyada deprem olduğunu yaşamak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments