Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem korkusu yaşamak

Rüyada deprem korkusu yaşamak

Rüyada deprem korkusu yaşamak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem korkusu yaşamak gördüyseniz:

  • Haberin kaynağına ulaşmadan, ikinci ağızdan diyaloglara dayalı ya da kulaktan dolma haberlere bağlı kararlar almamalı, tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada deprem korkusu yaşamak rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, başarıları ile tanınacağına delalettir.

Rüyada yüksekten düşme korkusu yaşamak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölüm korkusu yaşamak işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, can derdine düşeceğine, rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ölüm korkusunu yaşamak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para tabir olunur.

Rüyada korku yaşamak hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüm korkusu yaşadığını görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine alamet eder.

Rüyada deprem olduğunu yaşamak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, kurulu düzeni olacağına işarettir.

Rüyada deprem anını yaşamak zenginliğinin artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, yatırımlarının kar getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments