Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem yaşadığını görmek

Rüyada deprem yaşadığını görmek

Rüyada deprem yaşadığını görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, birçok iş kapısının açılacağına, kişinin fena halde yanılacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine alamet eder.

Rüyada deprem yaşadığını gördüyseniz:

  • Yanlış yorumlanabilirsiniz veya çok agresif veya açık sözlü olmanız durumunda bazı şeyler için suçlanabilirsiniz.

Rüyada deprem olduğunu yaşamak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada deprem yaşamak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, ona kavuşacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada deprem yaşadığını görmek gönül kapılarını açacağına, sorunlarının çözüleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada evde deprem yaşamak bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına alamet eder.

Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine delalettir.

Rüyada evde depremi yaşamak rızkın kesilmeyeceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada deprem anını yaşamak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, bahtın açık olmasına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada deprem korkusu yaşamak başarıları ile tanınacağına, günaha gireceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments