Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem anını yaşamak

Rüyada deprem anını yaşamak

Rüyada deprem anını yaşamak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kara kara düşünür olacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, gönül kapılarını açacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, şen kahkahalar atacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına inanılır.

Rüyada deprem anını yaşamak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ya da isteklerinize ulaşabilirsiniz.

Rüyada deprem anını yaşamak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada ölüm anı yaşamak bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kıyamet anını yaşamak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, borçlanılacağına delalettir.

Rüyada ölüm anını yaşamak yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına delalettir.

Rüyada deprem anını görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada anı defteri görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölüm anını görmek işlerinin yarıda kalacağına, derde ve kedere düşeceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anı görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments