Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olduğunu yaşamak

Rüyada deprem olduğunu yaşamak

Rüyada deprem olduğunu yaşamak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, hastalıklarının son bulacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kazançlı bir işe girileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu yaşamak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşabilir, yaşam tarzınızda olumlu etkisi olacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada deprem korkusu yaşamak akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem yaşamak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde deprem yaşamak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada evde depremi yaşamak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada deprem olduğunu yaşamak kem gözlerden ve nazardan korunacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem yaşadığını görmek ileri gideceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada deprem anını yaşamak aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, hastalığının düzeleceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments