Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak

Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak

Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak gördüyseniz:

  • İstediğiniz herhangi birisinin dikkatini kolaylıkla çekebilirsiniz.

Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntısı hissetmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, çok rahat bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntısı görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalettir.

Rüyada deprem sarsıntısını görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntı görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntısı olduğunu görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer sarsıntısı hissetmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada şiddetli sarsıntı görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments