Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem yaşamak

Rüyada deprem yaşamak

Rüyada deprem yaşamak maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, maddi zarara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem yaşamak gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışarak zaman kaybetmemeye dikkat edin.

Rüyada evde depremi yaşamak şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada deprem olduğunu yaşamak doğru olanı seçeceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem yaşamak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak sorunların teker teker çözüleceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına inanılır.

Rüyada evde deprem yaşamak güzelleşeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada deprem anını yaşamak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem korkusu yaşamak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada deprem yaşadığını görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments