Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde civciv beslemek

Rüyada evde civciv beslemek

Rüyada evde civciv beslemek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde civciv beslemek gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada evde civciv beslemek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada civciv beslediğini görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev içinde civciv görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına tabir olunur.

Rüyada evde civciv görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde güvercin beslemek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine işaret eder.

Rüyada evde yılan beslemek sevinçli haberlere, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına yorulur.

Rüyada yılanı evde beslemek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalettir.

Rüyada evde kedi beslemek aradığı aşkı bulacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments