Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv beslediğini görmek

Rüyada civciv beslediğini görmek

Rüyada civciv beslediğini görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada civciv beslediğini gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi veya yapılacak işleri elinize geçen bilgiler üzerine yenilemek isteyebilirsiniz.

Rüyada evde civciv beslemek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, makamını garantileyeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalettir.

Rüyada civciv beslediğini görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına tabir olunur.

Rüyada siyah civciv görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada civciv ezmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, saygınlık kazanacağına yorulur.

Rüyada rengarenk civciv görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada renkli civcivler görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada civciv sürüsü görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, yerinde saymayacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments