Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev içinde civciv görmek

Rüyada ev içinde civciv görmek

Rüyada ev içinde civciv görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev içinde civciv gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler elinize geçtikçe duygularınız da işin içine karışabilir.

Rüyada ev içinde civciv görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurta içinde civciv görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde civciv görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurtanın içinde civciv görmek imkânlarının da genişleyeceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde civciv görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına rivayet eder.

Rüyada içinde civciv olan yumurta görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına inanılır.

Rüyada yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek hayallerini gerçekleştireceğine, zorlukların artacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde civciv beslemek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments