Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde civciv görmek

Rüyada evde civciv görmek

Rüyada evde civciv görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, para ve zaman ayıracağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, çok güzel işlere gireceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada evde civciv gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımınız üzerine yapılacak konuşmalar, tarzınız olmamasına rağmen zaman ayırmayı gerektirebilir.

Rüyada ev içinde civciv görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına alamet eder.

Rüyada evde civciv beslemek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada evde civciv görmek aşkının da kalıcı olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada civcivi görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurta ve civciv görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına işaret eder.

Rüyada civciv kovalamak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civciv horoz görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments