Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yılan beslemek

Rüyada evde yılan beslemek

Rüyada evde yılan beslemek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada evde yılan beslemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki derinliği veya bilgeliği göremeyebilirler.

Rüyada evde yılan beslediğini görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evde yılan beslemek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı evde beslemek hayırlı bir terfi alınacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalet eder.

Rüyada yılan beslemek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada yılan beslediğini görmek huzur ve saadet bulacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru yılan beslemek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı yılan beslemek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yılan beslemek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments