Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde güvercin beslemek

Rüyada evde güvercin beslemek

Rüyada evde güvercin beslemek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde güvercin beslemek gördüyseniz:

  • Değişkenliğiniz kişilerin hakkınızda türlü fikirler yürütmesine sebep olabilir.

Rüyada evde güvercin beslemek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, saygın biri haline geleceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada beyaz güvercin beslemek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada güvercin beslemek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada güvercinler beslemek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercinleri beslemek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, eğlenceli günler geçireceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına işarettir.

Rüyada yılanı evde beslemek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada evde köpek beslemek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına delalet eder.

Rüyada evde ayı beslemek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments