Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı evde beslemek

Rüyada yılanı evde beslemek

Rüyada yılanı evde beslemek harama göz dikmeyeceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, rızkının çeşitleneceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yılanı evde beslemek gördüyseniz:

  • Eski alışkanlıklarınızın yavaş yavaş değiştiğini görebilirsiniz.

Rüyada evde yılan beslemek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, elde edilecek menfaatlere, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde yılan beslediğini görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada yılanı evde beslemek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük yılan beslemek başarıdan başarıya koşacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine inanılır.

Rüyada beyaz yılan beslemek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, ekmeğinin azalmayacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı beslemek yeni bir hayata merhaba denileceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan beslemek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yılan beslemek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments