Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde buz görmek

Rüyada evde buz görmek

Rüyada evde buz görmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde buz gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada buz tutmuş ev görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet eder.

Rüyada buzdan ev görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada buz ev görmek muradına eremeyeceğine, canını sıkılacağına, onlara hayrının dokunacağına işaret eder.

Rüyada evde buz görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzlu ev görmek hanesine güneş doğacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulur.

Rüyada buzun üstünde oturmak sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin buz olduğunu görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine işarettir.

Rüyada buzdan balık görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments